Azure in Open új lehetőségek a felhő alapú informatikában.

MSAzur

A Microsoft szerverek százezreit üzemelteti saját adatközpontjaiban, és ezek elérhető kapacitását bocsátja ügyfelei és partnerei rendelkezésére felhőszolgáltatásai révén. A Microsoft Azure egyike ezen felhőszolgáltatásoknak, amelyben virtuális gépeket, saját fejlesztésű alkalmazásokat és még sok egyéb hasznos szolgáltatást lehet futtatni.

Mindezt olyan módon, hogy az ehhez szükséges hardver összetevőket a Microsoft biztosítja és üzemelteti, ezzel lényegesen csökkentve egy új projekt kezdeti beruházási költségeit. A rugalmas előfizetési konstrukcióknak köszönhetően a rendszer fenntartási költsége is a ténylegesen lekötött erőforrások függvényében módosulhat.

A felhőben üzemeltetett virtuális gépeket és alkalmazásokat a vállalat saját adatközpontjával is össze lehet kötni, így természetes kiterjesztése lehet a már meglévő rendszernek.

 

Azure in Open: előnyök az ügyfelek számára

 

Az Azure a 2014. augusztus 1-től induló Azure in Open révén egy újabb, népszerű licenckonstrukcióban is elérhető, amely egyaránt kínálja a Microsoft mennyiségi licencek és a rugalmas fizetés előnyeit.

Fontosabb jellemzői:

 12 hónapra érvényes pénzbeli kötelezettségvállalás, amelyet az ügyfél bármely használatarányos díjazású Azure-szolgáltatáshoz felhasználhat.

 Minden üzleti és oktatási ügyfél vásárolhat Azure in Open konstrukciót, valamint a legtöbb közigazgatási szervezet azokban az országokban, ahol az Open mennyiségi licencprogram és az Azure elérhető.

 Az ügyfél az Azure in Open konstrukciót viszonteladójától vásárolhatja meg egy online szolgáltatás-aktiválási (OSA) kulcs formájában, amely meghatározott pénzegyenleget ír jóvá az ügyfél számláján.

 Cégünk az Azure felügyeleti portálon kölcsönös megállapodás alapján elláthatja az ügyfelek adminisztrációs feladatait.

További információkért keressen bennünket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.